Over ons

U vraagt zich natuurlijk af waarom we Buitengewone Accountants zijn. Dat kunnen we u alleen maar in de praktijk bewijzen. Het draait namelijk allemaal om onze passie en drijfveer. We zitten boordevol ambitie. Voor onszelf, maar ook voor uw bedrijf.

We stellen onszelf graag aan u voor:

Jurgen Pastoors, eigenaar/AA-accountant

Sinds begin 2016 is Jurgen officieel ondernemer, maar dat telt eigenlijk niet. Hij is namelijk altijd al ondernemend geweest. Jurgen is werkzaam in de accountancy sinds 2000 en AA-accountant sinds 2011. Hij woont in Dinxperlo en is getrouwd met Simone. Samen hebben zij drie kinderen.

Jurgen is ‘buitengewoon’ gedreven zolang hij zich kan herinneren. Dat blijkt ook uit zijn carrière als toptafeltennisser. De geboren Gendringenaar mag zichzelf meervoudig Nederlands kampioen noemen. Hij kan daarbij bogen op meerdere interlands voor zowel de nationale mannen- als jeugdploeg.

“Ik ben perfectionist als het erom gaat mensen te helpen met zaken waar zij minder in thuis zijn. Met als doel dat zij zich met hun passie kunnen bezighouden: ondernemen. Daarbij staat voor ons de mens achter de onderneming centraal.”

Agnes Lamberts, assistent-accountant

Vanaf de start van het bedrijf is Agnes al assistent-account bij Buitengewone Accountants. Ze vindt het prettig om bij een persoonlijk kantoor te werken, want daardoor zijn de lijntjes kort en is er nooit ruis op de lijn. Agnes is enthousiast en vriendelijk, buitengewoon betrokken, heel secuur en meedenkend.

Voor alle klanten van Buitengewone Accountants is Agnes verantwoordelijk voor de salarisadministratie. Variërend van DGA tot groter MKB-bedrijf. “Dat omvat niet alleen de salarisspecificatie, maar ook de aangifte loonheffingen, pensioenopgave en ‘in en uit dienst’ van personeel. Daarnaast onderhoud ik ook het contact met verzekeraars en andere instanties.”